Присъединете се към Xhorse CLUB
 

Доставка и Плащане


Доставка на продуктите:

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма "Еконт експрес" до посочен от клиента адрес или до поискване от офис на куриерската фирма.

·       

           До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 6.00 лв. + 1.44% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна)

·         До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт експрес" в цялата страна - 7.56 лв. + 2.88% от наложения платеж  (посочената цена е приблизителна)


           Посочените цени за доставка са ориентировъчни - възможно е да има леки отклонения, вследствие на актуализации на такса гориво и т.н.!!!


Важно: При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от ЕКОНТ като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ и го прикрепете към фактурата - той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане!


Офисите на фирма Еконт може да видите тук.


ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ


За спокойствието на своите клиенти www.xhorse.bg изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш”, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите, за да се уверите, че всички уточнени параметри по поръчката и общото състояние, са както уговорените.
При наличие на разлики, пратката може да бъде върната, без да се заплаща.


Срок на доставка:


В случай, че поръчката бъде направена до 15:00 часа, пратката ще бъде изпратена в същия ден и ще Ви бъде доставена на следващия работен ден или съответно в първия ден за разнос за по-малките населени места.


Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: при необходимост разговор с клиента и уточняване на детайли, пакетиране, подготовка на опис, пратка, товарителница и заявка на куриер. В тази връзка, поръчки направени след 15:00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия работен ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон за контакти.