Присъединете се към Xhorse CLUB
 

Xhorse цифров мултицет

 • 100.00лв.

Добави към любими

Сравни

Наличност: В наличност

Марка: Xhorse

Модел: XDDDM0GL

Етикети:  Xhorse цифров мултицет
Цифров мултицет Xhorse с голям екран с висока разделителна способност и високоточен тест за ток на утечка
 


Мултиметърът е често използван и практичен уред, който може да играе важна роля в ежедневната работа на ключарите. Ето защо изборът на най-подходящия мултиметър е много важен.

Новият цифров мултиметър на Xhorse има изключителни предимства като откриване на течове без необходимост от външно захранване. Нещо повече, той е с точност до 0,1 μA, което го прави много подходящ за откриване на утечки или други подобни нужди.

 
Xhorse мултицет, основни характеристики:
 
 • Голям екран с висока разделителна способност;
 • защита против смущения;
 • Тест за ток на утечка с висока точност;
 • ниска консумация на енергия и дълга издръжливост;
 • Защита от претоварване;
 • Лесен за употреба.

Xhorse мултицет, основни функции:

 • Поддържа измерване на AC/DC напрежение и ток, съпротивление, капацитет, честота, прозвъняване на верига;
 • Поддържа измерване на ток на утечка без нужда от външно захранване;
 • Поддържа режим на автоматично определяне на обхвата, намалявайки процента на грешки, опростено и бързо;
 • Поддържа алармени подкани за пренапрежение и свръхток;
 • Поддържа дълга издръжливост с консумация на енергия под 3 mA и автоматично пестене на енергия;
 • Поддържа измерване на ниски токове с показания с точност до o.1μA;
 • Поддържа съобщение за изтощена батерия, автоматично захранване и откриване на нивото на батерията при стартиране.
Цифровия мултицет на Xhorse е снабден с LCD дисплей с голям екран с висока разделителна способност.
цифров мултицет xhorse
HD голям екран
Голям екран с висока разделителна способност LCD дисплей със задно осветяване, по-интуитивно оперативно взаимодействие и запазване на ясния дисплей в среда с ниска осветеност.
xhorse мултиметър HD голям екран
Изчерпателна функционалност

Цифровият мултиметър Xhorse може да се използва за измерване на AC/DC напрежение, AC/DC ток, съпротивление, капацитет, честота, диоди и прозвъняване на верига. Освен това може ефективно да постигне полезни функции като задържане на данни, превключване на обхват, превключване на фоновото осветление на екрана, превключване на функции, автоматично изключване и т.н.
Мултиметър xhorse Изчерпателна функционалностОткриване на утечки

Представената функция за бързо откриване, осигуряваща 3V DC захранване. Той е с точност до 0,1 μA и е подходящ за статично откриване на утечки на електронни продукти, включително и на утечки в дистанционни управления.
xhorse мултицет за откриване на течове


Защити
Xhorse мултицета може да издържи на максимално напрежение от 600 V и е оборудван с алармени сигнали за пренапрежение и свръхток.
xhorse мултицет Mistest ProtectionИздръжливост
Може автоматично да пести енергия с обща консумация на енергия под 3mA и дълъг живот на батерията.
xhorse мултиметър дълга издръжливост


Изящни детайли
Дизайнът е лесен за хващане и предотвратява подхлъзване. Дизайнът на копчето отговаря на навиците на потребителя и се върти лесно.
xhorse мултиметър Изящни детайли 1Клемите са разположени отпред и функционалната зона е разделена по форма, за да се избегнат смущения.
xhorse мултиметър Изящни детайли 2


Задната опора може да бъде издигната под определен ъгъл, за да отговаря на различни условия на употреба.
xhorse мултиметър Изящни детайли 3
Диапазон на измерване
обхват на измерване на мултиметър xhorse


Комплектът съдържа: 
 
 • Xhorse цифров мултиметър
 • Ръководство за потребителя


Доставка на продуктите

 

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от „Еконт експрес“ :

-         до поискване от офис на Еконт – 5 лв. + 1.2% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна);

-         до посочен от  клиента  адрес   – 6 лв. + 2.4% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна).

 

           

 

Срок на доставка

 

·  Поръчка направена в делничен ден до 15:00 ч. се изпраща в същия ден, а направените след 15:00 ч. е твърдо вероятно да бъдат изпратени на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден.

·        Поръчка направена в събота или предпразничен ден до 11:00 ч. се изпраща в същия ден.

 

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: при необходимост разговор с клиента и уточняване на детайли, пакетиране, подготовка на опис, товарителница и евентуална заявка за куриер. В тази връзка, поръчки направени след 15:00 ч. е вероятно да не бъдат получени на следващия работен ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон или емайл за контакт.


Отвори преди да платиш

 

За спокойствието на своите клиенти www.xhorse.bg изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш“, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите и да се уверите, че всички параметри по поръчката и общото състояние са както уговорените.

         Всяка изпратена от нас поръчка е с опция „Тест и преглед“, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

 

Плащане

 

При желание от Ваша страна, може да добавим и данъчна фактура – трябва да го заявите/впишете данните като коментар при поръчката. В случай, че сте пропуснали да го направите в хода на поръчката, може да го направите чрез контактната форма, на нашия емайл irdacar@abv.bg  или на телефон 0876 980 825.

 

·        Плащане при доставка чрез наложен платеж/ППП – при получаване на пратката плащате дължимата сума на куриера.

Важно: При заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалния документ и го прикрепете към фактурата – той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

 

·        Плащане по банков път – преведете стойността на поръчката в банковата сметка на фирмата:

 

ИРДА КАР ЕООД

Банка – ДСК

IBAN – BG52STSA93000022488604

BIC   -  STSABGSF

Моля, като основание за плащането посочвайте номера на поръчката (ще получите емайл с номера на поръчката).

 

 

·        Плащане чрез PayPal – преведете стойността на поръчката в PayPal акаунта : irdacar@abv.bg

 


ПОНЯТИЯ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ

 

Настоящите правила използват следните основни понятия:

Xhorse.bg - онлайн магазин, собственост на “ИРДА КАР” ЕООД

Програма “Xhorse.bg - КЛУБ” - Програма, в която участниците имат възможност при покупка на стоки от онлайн магазин Xhorse.bg  да събират бонус точки при валидно завършена поръчка и да ги използват като отстъпка при направата на нова поръчка.

Организатор - “ИРДА КАР” ЕООД

Участници – юридически и пълнолетни физически лица, които са се регистрирали в онлайн магазина.

Наградни/Бонус точки - бонус точките могат да бъдат използвани само като отстъпка при заплащане на съответните стоки в онлайн магазин www.xhorse.bg. Организаторът по свое усмотрение има право да: променя условията за получаване на бонус точките, променя стоките които генерират бонус точки и за които могат да се използват отстъпки от бонус точки. За тези промени клиентите ни ще бъдат уведомявани чрез персонализирани електронни съобщения или директно на сайта.

 

1. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА

1.1. В Програмата може да участват юридически и навършилите 18 годишна възраст дееспособни физически лица. Необходимо е клиентите да имат направена регистрация в магазина.

1.2. Участниците могат да правят проверка на използваните, наличните, просрочените и анулираните бонус точки в профила си в онлайн магазина.

 

2. СРОК НА УСЛОВИЯТА НА ПРОГРАМАТА

2.1. Настоящата Програма е безсрочна.

2.2. Организаторът има право да променя срока и условията на Програмата по свое усмотрение, за което уведомява чрез електронни съобщения или на сайта.

 3. НАЧИСЛЯВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА БОНУС ТОЧКИТЕ

3.1. Бонус точките се добавят в акаунта/валидират само ако в направената поръчка се съдържат продукти, които сумарно носят 10 или повече бонус точки.

3.2. При анулиране на поръчката се анулират и получените бонус точки от тази поръчка.

3.3. Ако в една поръчка са използвани бонус точки и поръчката е анулирана(не е платена, върната и т.н.), бонус точките не се възстановяват.

3.4. Бонус точките са валидни в период от 60 дни, след което автоматично биват анулирани.

3.5. При възникване на въпроси, свързани с точност при начисляването на бонус точки, клиента може да направи рекламация на адрес irdacar@abv.bg

3.6. Бонус точките не подлежат на изплащане.

3.7. Бонус точките могат да бъдат използвани само по искане и съгласие от страна на Участника

3.8. В случай, че клиентът не успее да защити данните си за достъп в системата на Xhorse.bg и с бонус точките му бъде злоупотребено, Организаторът не носи отговорност.

3.9. Бонус точки се валидират при заплащане на поръчката.

За всеки артикул (в зависимост от това, дали е в рамките на текуща Промоция, от коя серия дистанционни е и т.н.) се начисляват различен брой бонус точки, които  имат различен еквивалент в зависимост от продуктите за които се прилагат при последваща поръчка - математическият модел на Програмата осигурява между 5% и 12% отстъпка.

Обобщено, при покупка  на  включени  в  Програмата  продукти  даващи 10 и повече бонус точки, в акаунта си клиента получава съответните бонус точки при валидно завършена поръчка, които след това може да използва като отстъпка при направа на нова поръчка. Бонус точките се добавят към акаунта на клиента и са валидни в рамките на 60 дни от датата на поръчката от която са генерирани, след което автоматично биват анулирани.

Пример:

1.  Клиент прави поръчка на продукти, сумата от бонус точките на които  е под 10 – в акаунта му няма да бъдат добавени бонус точки.


             Сумарно бонус точките са 8 – в акаунта на Участника няма да бъдат добавени бонус точки    2. Клиент прави поръчка на продукти, сумата от бонус точките на които е 10 или повечеполучава съответния брой бонус точки (10 или повече). След като заплати поръчката, точките биват валидирани и в рамките на 60 дневен период от датата на поръчката може да бъдат използвани за генериране на отстъпка при закупуването на продукти, участващи в Програмата.В акаунта на Участника ще бъдат добавени 10 бонус точкиПолзване на отстъпка от налични бонус точки

 


3.Клиентът има бонус точки в акаунта, които обаче не използва в рамките на 60 дни от датата на поръчката, при която са начислени – от общия брой точки се редуцират само тези, които са просрочили периода от 60 дни. 4. ПРАВА И ЗДЪЛЖЕНИЯ НА ОРГАНИЗАТОРА

4.1. Организаторът има изключителни права върху управлението на Програмата.

4.2. Организаторът е задължен да води строг контрол върху отчетността за начисляването и използването на бонус точките.

5. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

5.1. Програмата влиза в сила от 00:00 часа на 10.06.2021 г.

 

 

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате