Присъединете се към Xhorse CLUB
 

За нас

www.xhorse.bg e специализиран онлайн магазин и предлага качествени уреди и автоаксесоари директно от производителя. ИРДА КАР ЕООД е оторизиран дилър на Xhorse Electronics Co. Ltd. за България. Освен оригинални продукти само при нас може да активирате софтуерен лиценз или да заредите токени за калкулиране на ID48, за VVDI MB и т.н.


Xhorse Electronics Co. Ltd., като високотехнологично предприятие базирано на интелигентно производство, винаги е проучвало нови възможности за развитие и вижда значението на непрекъснатото изследване за намиране на текущи решения в една бързо развиваща се индустрия на автомобилната сигурност. Продължаващото развитие на Xhorse може да бъде демонстрирано и чрез технологично ориентираните иновации на компанията - каталог 2022 г. Създадените професионални електронни лаборатории и лаборатории за автоматизация, паралелно с интегрираната интелигентна производствена линия подпомагат Xhorse безотказно да обръща изключително внимание и на най-малките детайли, за да гарантира на продуктите си безкомпромисно качество.По своята същност "ИРДА КАР" ЕООД се занимава с внос и търговия на оборудване за диагностика, програматори за автомобилни ключове, ключарски машини, транспондери, дистанционни, автоаксесоари на едро и дребно. Ние сме основен вносител на LED системи, паркинг сензори и много други аксесоари.

 

Внимание: Предлаганите на сайта продукти са предназначени за професионална употреба и изискват техническа компетентност и професионални знания и умения при боравенето с тях.

 

 

ИРДА КАР ЕООД

BG203438931

8600 Ямбол, България


web адреси:

  

Skype: autoscantool
e-mail: irdacar@abv.bg

+359876980825

Viber, WhatsApp