Присъединете се към Xhorse CLUB
 

Xhorse VVDI Key Tool Max PRO

 • 990.00лв.

Добави към любими

Сравни

Наличност: В наличност

Марка: Xhorse

Модел: XDKMP0EN

Бонус точки: 60

Етикети:  VVDI Key Tool Max PROXhorse Key Tool Max Pro

VVDI Key Tool Max PRO e професионално смарт устройство с мултифункционален интерфейс, комбиниращ функциите на Key Tool Max и Mini OBD Tool.  Наличието на Bluetooth и Wi-Fi комуникация предоставят възможности и удобства при свързване със съответните ключарски машини на Xhorse. Уредът е оборудван с HD LCD сензорен екран с лесен за използване интерфейс. VVDI Key Tool Max PRO поддържа различни OBD функции като диагностика на превозното средство, IMMO, TPMS, нулиране/ресетване и др.


Основни акценти:

 •     VVDI Key Tool Max PRO е с вграден OBD модул и на практика комбинира функциите на Key Tool Max и Mini OBD Tool
 •          Предлага се с интегриран CAN FD за автомобили на GM
 •          Добавена е възможност за измерване на напрежението на батерията и измерване на ток на утечка
 •     Поддържа Toyota H всички загубени ключове заедно с 8A AKL адаптер
 •          Контролиране на машините за рязане на ключове Xhorse Condor/Dolphin


Език на приложението: английски, немски, испански, персийски, френски, иврит, хинди, индонезийски, италиански, корейски, полски, португалски, руски, тайландски, турски, украински, виетнамски.

 

VVDI Key Tool Max PRO  е в комплект с OBD кабел, позволяващ директно програмиране без наличието на отделен програматор. Паралелно с това уредът получава захранване и през OBD, което елиминира опасността от внезапно изключване в хода на работа.

 

 

VVDI Key Tool Max PRO oсновни функции:

·      Програмиране на имобилайзер

·      Генериране на дистанционни и смарт ключове

·      Генериране на транспондери

·      Подновяване на дистанционни

·      Разпознаване и копиране на карти за достъп

·      Генериране и копиране на дистанционни за гаражни врати

·      Измерване на честота и копиране на дистанционни

·      Свързване и управление на ключарските машини на Xhorse

·   Специални функции (VVDI Special TP, Unlock Toyota Smart Key, Special 4D to 4C, ID63 to ID83, VVDI smart key clone, VVDI remote repair calibration etc)

·      Измерване на напрежение/ток на утечка и др.


Интегриран OBD модул

KEY TOOL MAX и MINI OBD TOOL са страхотна комбинация, позволяваща извършването на различни работи чрез безжична връзка. VVDI Key Tool Max PRO е оборудван с OBD кабел, посредством който се свързва към OBD порта на автомобила, което елиминира необходимостта от MINI OBD TOOL за immo програмиране и други функции. Междувременно кабелната връзка осигурява по-голяма надеждност и нисък риск.        Вграден CAN_FD модул

VVDI Key Tool Max PRO е проектиран с модул CAN_FD, което прави възможно завършването на програмирането на immo за различни модели CAN_FD като Cadillac CT4/CT5, Buick GL8, Encore и т.н. Паралелно с това, Xhorse продължава да предлага безплатни ъпдейти и да увеличава списъка с поддържаните марки/модели.Модул за тестване на батерията

KEY TOOL MAX PRO разполага с нов модул за тестване на батерии, даващ възможност за измерване на напрежение (диапазон: 0V~36V)  и откриване на утечки (в диапазон: 1μA~35μA)


Комплекта съдържа:

 • VVDI Key Tool Max PRO
 • кабел OBD2-DB15
 • кабел за програмиране на дистанционни
 • кабел за измерване
 • USB кабел
 • ръководство за употреба (на англ. език)
Гаранция 12 месеца


Доставка на продуктите

 

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от „Еконт експрес“ :

-         до поискване от офис на Еконт – 5 лв. + 1.2% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна);

-         до посочен от  клиента  адрес   – 6 лв. + 2.4% от наложения платеж (посочената цена е приблизителна).

 

           

 

Срок на доставка

 

·  Поръчка направена в делничен ден до 15:00 ч. се изпраща в същия ден, а направените след 15:00 ч. е твърдо вероятно да бъдат изпратени на следващия ден. Ако е неработен, се изпраща в първия работен ден.

·        Поръчка направена в събота или предпразничен ден до 11:00 ч. се изпраща в същия ден.

 

Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: при необходимост разговор с клиента и уточняване на детайли, пакетиране, подготовка на опис, товарителница и евентуална заявка за куриер. В тази връзка, поръчки направени след 15:00 ч. е вероятно да не бъдат получени на следващия работен ден, а на по-следващия.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения от него телефон или емайл за контакт.


Отвори преди да платиш

 

За спокойствието на своите клиенти www.xhorse.bg изпраща пратките с опцията „Отвори преди да платиш“, която Ви дава възможност да проверите получената стока преди да я заплатите и да се уверите, че всички параметри по поръчката и общото състояние са както уговорените.

         Всяка изпратена от нас поръчка е с опция „Тест и преглед“, което гарантира, че ще получите точно това, което сте поръчали.

 

Плащане

 

При желание от Ваша страна, може да добавим и данъчна фактура – трябва да го заявите/впишете данните като коментар при поръчката. В случай, че сте пропуснали да го направите в хода на поръчката, може да го направите чрез контактната форма, на нашия емайл irdacar@abv.bg  или на телефон 0876 980 825.

 

·        Плащане при доставка чрез наложен платеж/ППП – при получаване на пратката плащате дължимата сума на куриера.

Важно: При заплащане в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалния документ и го прикрепете към фактурата – той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

 

·        Плащане по банков път – преведете стойността на поръчката в банковата сметка на фирмата:

 

ИРДА КАР ЕООД

Банка – ДСК

IBAN – BG52STSA93000022488604

BIC   -  STSABGSF

Моля, като основание за плащането посочвайте номера на поръчката (ще получите емайл с номера на поръчката).

 

 

·        Плащане чрез PayPal – преведете стойността на поръчката в PayPal акаунта : irdacar@abv.bg

 


ПОНЯТИЯ И ОПРЕДЕЛЕНИЯ

 

Настоящите правила използват следните основни понятия:

Xhorse.bg - онлайн магазин, собственост на “ИРДА КАР” ЕООД

Програма “Xhorse.bg - КЛУБ” - Програма, в която участниците имат възможност при покупка на стоки от онлайн магазин Xhorse.bg  да събират бонус точки при валидно завършена поръчка и да ги използват като отстъпка при направата на нова поръчка.

Организатор - “ИРДА КАР” ЕООД

Участници – юридически и пълнолетни физически лица, които са се регистрирали в онлайн магазина.

Наградни/Бонус точки - бонус точките могат да бъдат използвани само като отстъпка при заплащане на съответните стоки в онлайн магазин www.xhorse.bg. Организаторът по свое усмотрение има право да: променя условията за получаване на бонус точките, променя стоките които генерират бонус точки и за които могат да се използват отстъпки от бонус точки. За тези промени клиентите ни ще бъдат уведомявани чрез персонализирани електронни съобщения или директно на сайта.

 

1. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОГРАМАТА

1.1. В Програмата може да участват юридически и навършилите 18 годишна възраст дееспособни физически лица. Необходимо е клиентите да имат направена регистрация в магазина.

1.2. Участниците могат да правят проверка на използваните, наличните, просрочените и анулираните бонус точки в профила си в онлайн магазина.

 

2. СРОК НА УСЛОВИЯТА НА ПРОГРАМАТА

2.1. Настоящата Програма е безсрочна.

2.2. Организаторът има право да променя срока и условията на Програмата по свое усмотрение, за което уведомява чрез електронни съобщения или на сайта.

 3. НАЧИСЛЯВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА БОНУС ТОЧКИТЕ

3.1. Бонус точките се добавят в акаунта/валидират само ако в направената поръчка се съдържат продукти, които сумарно носят 10 или повече бонус точки.

3.2. При анулиране на поръчката се анулират и получените бонус точки от тази поръчка.

3.3. Ако в една поръчка са използвани бонус точки и поръчката е анулирана(не е платена, върната и т.н.), бонус точките не се възстановяват.

3.4. Бонус точките са валидни в период от 60 дни, след което автоматично биват анулирани.

3.5. При възникване на въпроси, свързани с точност при начисляването на бонус точки, клиента може да направи рекламация на адрес irdacar@abv.bg

3.6. Бонус точките не подлежат на изплащане.

3.7. Бонус точките могат да бъдат използвани само по искане и съгласие от страна на Участника

3.8. В случай, че клиентът не успее да защити данните си за достъп в системата на Xhorse.bg и с бонус точките му бъде злоупотребено, Организаторът не носи отговорност.

3.9. Бонус точки се валидират при заплащане на поръчката.

За всеки артикул (в зависимост от това, дали е в рамките на текуща Промоция, от коя серия дистанционни е и т.н.) се начисляват различен брой бонус точки, които  имат различен еквивалент в зависимост от продуктите за които се прилагат при последваща поръчка - математическият модел на Програмата осигурява между 5% и 12% отстъпка.

Обобщено, при покупка  на  включени  в  Програмата  продукти  даващи 10 и повече бонус точки, в акаунта си клиента получава съответните бонус точки при валидно завършена поръчка, които след това може да използва като отстъпка при направа на нова поръчка. Бонус точките се добавят към акаунта на клиента и са валидни в рамките на 60 дни от датата на поръчката от която са генерирани, след което автоматично биват анулирани.

Пример:

1.  Клиент прави поръчка на продукти, сумата от бонус точките на които  е под 10 – в акаунта му няма да бъдат добавени бонус точки.


             Сумарно бонус точките са 8 – в акаунта на Участника няма да бъдат добавени бонус точки    2. Клиент прави поръчка на продукти, сумата от бонус точките на които е 10 или повечеполучава съответния брой бонус точки (10 или повече). След като заплати поръчката, точките биват валидирани и в рамките на 60 дневен период от датата на поръчката може да бъдат използвани за генериране на отстъпка при закупуването на продукти, участващи в Програмата.В акаунта на Участника ще бъдат добавени 10 бонус точкиПолзване на отстъпка от налични бонус точки

 


3.Клиентът има бонус точки в акаунта, които обаче не използва в рамките на 60 дни от датата на поръчката, при която са начислени – от общия брой точки се редуцират само тези, които са просрочили периода от 60 дни. 4. ПРАВА И ЗДЪЛЖЕНИЯ НА ОРГАНИЗАТОРА

4.1. Организаторът има изключителни права върху управлението на Програмата.

4.2. Организаторът е задължен да води строг контрол върху отчетността за начисляването и използването на бонус точките.

5. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

5.1. Програмата влиза в сила от 00:00 часа на 10.06.2021 г.

 

 

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате